Ples Jičín žije!

Ostatní akce, Shrnutí akce

V pátek 10. února 2023 jsme uspořádali ples Jičín žije!, který byl v mnohém jedinečný. Návštěvníky čekala skvělá hudba, nabitý program plný zábavy, báječné jídlo a všudypřítomná elegance.

Co vše jste si mohli během plesu užít?

Jednak luxusní delikatesy, neboť jsme chtěli ukázat, že ples si zaslouží více, než jen chlebíčky. Mohli jste se těšit na to nejlepší z Jičínského Food Festivalu – na rafinované chuťové kombinace stvořené týmem těch nejlepších vystavovatelů, které vás budou vždy lákat tak, abyste ochutnávali dál a dál.

V rámci doprovodného programu na vás čekalo exkluzivní vystoupení kouzelníka z USA, který pro vás připravil tzv. „Walk-around Magic“. Jedná se o magii prováděnou zblízka, která je publikem nejžádanějším vystoupením, často se provádí přímo u stolu hostů. Měli jste tak možnost být po boku světového kouzelníka Damiana, který se pravidelně objevuje ve světových filmech a televizích.

Dále jste se mohli těšit na budoucnost zábavy, kterou je virtuální realita. Mohli jste být díky ní kdekoliv, mohli být kýmkoliv. Stačilo si nasadit brýle a rázem jste se přenesli do prostředí, které jste si sami zvolili. Díky posunu v oblasti moderních technologií jste tak mohli zažít mimořádně realistický a uvěřitelný zážitek.

Čekala vás také bohatá tombola, do které se nám podařilo díky našim partnerům získat více než 600 lukrativních cen v celkové hodnotě přes 300 000 Kč. Mezi hlavními cenami, které byly losovány na pódiu, byly:

  • voucher pro 2 osoby na dvě noci s polopenzí a wellness v hotelu Astoria Hotel & Medical Spa v Karlových Varech,
  • poukaz na sadu kol od společnosti RONAL,
  • poukaz na zapůjčení vozu Škoda dle vlastního výběru na víkend od Autocentrum Jičín,
  • partnerská olejová thajská masáž v hotelu reSTART,
  • poukaz na pobyt pro 2 osoby ve Spa resortu Tree of Life Lázně Bělohrad,
  • poukaz na nákup v Bistro Food Shop v hodnotě 3 000 Kč,
  • poukaz na 1 noc v apartmá Leoše Janáčka pro 2 osoby v hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích,
  • poukaz na zapůjčení karavanu dle vlastního výběru na víkend od ACJ Caravan,
  • let horkovzdušným balónem od www.vyletbalonem.cz,
  • odpoledne plné odpočinku pro 2 osoby ve Spa resortu Tree of Life Lázně Bělohrad.

 

V rámci doprovodného programu vás také čekal fotokoutek, díky kterému si mohli z plesu odnést zábavnou vzpomínku v podobě vytištěné momentky s vtipnými rekvizitami dle vašeho gusta.

Samozřejmostí byla pestrá a vytříbená hudba, a proto jsme vybrali profesionální hudební skupinu EGO retro music, díky které jsme společně mohli prožít to nejlepší ze světové i české popmusic na vlastní kůži.

Ples nesl podtitul „Biograf slaví, neboť jičínský biograf slaví v roce 2023 100 let od svého vzniku a v rámci plesu jsme vám chtěli ukázat nejvýznamnější milníky biografu Český ráj. Těšit jste se mohli na parádní soutěž o hromadu volných vstupenek do toho nejlepšího bijáku široko daleko.

Před začátkem plesu jsme v rámci kampaně uváděli, že této nejprestižnější plesové události roku v Jičíně se prostě musíte zúčastnit. Kampaň hodnotíme jako úspěšnou, neboť ples byl týden před akcí vyprodán.

Ples Jičín žije!

Aftervideo

Událost na FACEBOOKu

Pořadatelé

Jičín žije s.r.o.
Kulturní zařízení města Jičína

Generální partner

Autocentrum Jičín - logo

Partneři

Logo Ronal
Astoria hotel & spa
Augustiánský dům
Tiles studio
Bistro Food Shop
Cestovní kancelář Consultour
Hotel U krále
Jakub Franko - webový a grafický designér

Sledujte nás a buďte s námi v kontaktu